EjendomsWatch

Bundlinjen hos Bostad når kvart milliard: "Vi har aldrig været så solide, som vi er nu"

Bostad-ejer har gjort det ry, amerikanske kapitalfonde har i pressen, til skamme, lyder det fra adm. direktør William Kanta med henvisning til ejendomsselskabets strategiske fokus på bl.a. miljø og kulturarv frem for "afkastet her og nu". Det fortæller han til EjendomsWatch i kølvandet på selskabets netop offentliggjorte rekordregnskab.

Advokatuddannede William Kanta blev hentet til Bostad fra Catella Investment Management i sommeren 2019 som led i et generationsskifte. Han overtog officielt direktørposten ved det efterfølgende årsskifte fra Poul Steffensen. | Foto: PR/Bostad

I det andet år under amerikansk ejerskab leverer ejendomsselskabet Bostad det, topchefen beskriver "som det stærkeste regnskab i selskabets historie."

Tallene i den netop offentliggjorte årsrapport for 2020/21 viser, at Bostad, der i 2019 blev købt af kapitalforvalteren Castlelake og efterfølgende afnoteret på Fondsbørsen, leverede en vækst i bruttofortjenesten på 50 pct. og sikrede sig et resultat på en kvart milliard før skat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier