EjendomsWatch

Bundlinjen hos Bostad når kvart milliard: "Vi har aldrig været så solide, som vi er nu"

Bostad-ejer har gjort det ry, amerikanske kapitalfonde har i pressen, til skamme, lyder det fra adm. direktør William Kanta med henvisning til ejendomsselskabets strategiske fokus på bl.a. miljø og kulturarv frem for "afkastet her og nu". Det fortæller han til EjendomsWatch i kølvandet på selskabets netop offentliggjorte rekordregnskab.

Advokatuddannede William Kanta blev hentet til Bostad fra Catella Investment Management i sommeren 2019 som led i et generationsskifte. Han overtog officielt direktørposten ved det efterfølgende årsskifte fra Poul Steffensen. | Foto: PR/Bostad

I det andet år under amerikansk ejerskab leverer ejendomsselskabet Bostad det, topchefen beskriver "som det stærkeste regnskab i selskabets historie."

Tallene i den netop offentliggjorte årsrapport for 2020/21 viser, at Bostad, der i 2019 blev købt af kapitalforvalteren Castlelake og efterfølgende afnoteret på Fondsbørsen, leverede en vækst i bruttofortjenesten på 50 pct. og sikrede sig et resultat på en kvart milliard før skat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier