EjendomsWatch

Bostad satser på vækstbyer i provinsen – vil være landets bedste boligselskab

Det tidligere selskab Admiral Capital hedder i dag Bostad, og ambitionen er med afsæt i en to år gammel vækstplan at blive "det bedste boligselskab i Danmark." Fokusområdet er vækstbyer i provinsen.

Bostad skal være landets bedste boligselskab, lyder det fra direktør William Kanta. | Foto: PR / Bostad

Ejendomsselskabet Bostad, der tidligere hed Admiral Capital, men som i dag er ejet af det globale investeringsfirma Castlelake, har de seneste to år fået nye ansigter i front og skiftet fokus til boliger i vækstbyer uden for København og Aarhus. Det skriver Børsen.

Siden 2019 har selskabets vækstplan, der er blevet boostet af refinansiering og ny kapital, betydet, at 45 ejendomme er solgt fra – de 22 blev afhændet sidste år – samtidig med, at mere end 50 ejendomme fra Admiral-tiden er blevet renoveret.

Målet har ifølge adm. direktør William Kanta været at blive "det bedste boligselskab i Danmark," og henviser bl.a. til Bostads køb af i alt 469 boliger fordelt på fire projekter i Silkeborg, Kolding og Vejle fra Birch Ejendomme tilbage i december 2019.

"Vi har ambition om at være i de 20 byer uden for København og Aarhus med højst vækst målt som befolkningsvækst," siger William Kanta, hvis ambition på selskabets vegne er at komme op på mellem 4000 og 6000 boliger over de kommende fem år.

Bostad vil omdanne kontor på Fyn til 47 boliger

Bostad renoverer for millioner uden at højere huslejer er formålet

Efter ferien får Bostad-chef flere end 500 nye boliger ind i porteføljen

Bostad halverer resultatprognosen – sætter fart på ny strategiplan 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier