EjendomsWatch

Ejendomsselskab vil sende bulgarske boliger på børsen i København

Erhvervsmanden Jens Kindberg vil børsnotere sit ejendomsselskab Sofia Residental på First North i jagten på øget kapital. Gæld til forretningspartner skal bl.a. ud af verden. (Rettet)

Foto: Pexels

(Artikel rettet kl. 9.35 med korrekt bynavn.)

Ejendomsselskabet Sofia Residental er "i al hemmelighed" i gang med at blive børsnoteret på Nasdaqs' vækstbørs First North, skriver Børsen.

Det er erhvervsmanden Jens Kindberg, som via ejendomsselskabet har en portefølje af 80 bulgarske lejligheder til en værdi af 82 mio. kr. efter opskrivninger de senere år. I 2018 lød værdien på mere beskedne 13 mio. kr.

"Vi skal nu videre til næste niveau og skal vokse til at være et af de største ejendomsselskaber i Sofia. Markedet er steget 7-10 pct. om året, men det er lønningerne også, så vi har lav risiko og ser ingen boble i markedet," siger Jens Kindberg til Børsen, der også skriver, at ønsket om børsnotering kommer, fordi han bl.a. vil betale hele eller dele af en gæld på godt 30 mio. kr. til forretningspartneren Kasper Michael Hansen.

Ifølge Børsen håber Jens Kindberg at hente et nettoprovenu på 55 mio. kr. på børsnoteringen, som ventes at blive eksekveret i første kvartal 2022.

Når forretningspartneren er betalt, er planen at købe flere byggegrunde i den bulgarske hovedstad Sofia og nå et mål om 1000 lejligheder i 2030.

Medie: Copenhagen Capital køber ind gennem ledelsens netværk

Ejendomsselskab køber Christiania-nabo af konservativ folketingskandidat 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier