EjendomsWatch

Gefion-chef om milliardplan: Vi mener den er realistisk

Uanset investorinteressen for at styrke børsnoterede Hometown med afgørende ny kapital, vil selskabet mindst kunne overleve et år endnu, lyder det fra storaktionær og Gefion-ejer Thomas W. Færch.

Thomas W. Færch kontrollerer Gefion Group, der igen kontrollerer Hometown. Han ejer også 30 pct. af Hometowns forvalter Roof Management. | Foto: Gefion

En plan om at puste nyt liv i børsnoterede Hometown, det tidligere Victoria Properties, og opbygge en ejendomsportefølje på 2-3 mia. kr. er realistisk, hvis selskabet gør det godt med sine investeringer.

Det siger Gefion-chef og storaktionær Thomas W. Færch til Børsen i anledning af den igangværende aktieemission, hvor Hometown vil rejse 119 mio. kr. for bl.a. at afværge en tabt egenkapital inden for kort tid.

Hidtil har Thomas W. Færch ikke ønsket at udtale sig til EjendomsWatch om Hometown med den begrundelse, at selskabet er børsnoteret, men til Børsen siger han, at Gefion Group deltager i den igangværende aktieemission med 5 mio. kr., hvilket vil udvande ejerandelen fra de nuværende 69 pct. til kun omkring 7 pct.

Og skulle aktieemissionen ikke blive fuldtegnet, så går det også:

"Hvis det kun lykkes at hente halvdelen, så kan vores strategi stadig fungere. Så kommer det bare til at tage længere tid," siger han til Børsen, og lader forstå, at Hometown som minimum kan overleve et år endnu alene med ny kapital fra Gefion.

Gefion-selskab udbyder nye aktier: Investorer oplyses om stribevis af risici

Hometown indgår samarbejde med Roof Management

Hometown sælger del af Haderslev-portefølje fra som led i strategi

Gefion-ejede Victoria Properties vil være et stort dansk børsnoteret ejendomsselskab 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier