EjendomsWatch

Amerikanske investorer handler knap 3000 kvm studieboliger på Frederiksberg

Amerikansk kapitalforvalter har købt en studieboligejendom af en anden amerikansk kapitalforvalter, der selv købte ejendommen i 2018 for lige godt 100 mio. kr. Nordanö, Keystone, Accura og Lund Elmer Sandager har rådgivet ifm. handlen.

Foto: PR / Nordanö

Den amerikanske kapitalforvalter Angelo Gordon har solgt en 2723 kvm studieboligejendom beliggende på Finsensvej 84 på Frederiksberg. Køber er en fond administreret af en anden amerikansk kapitalfond, Franklin Templeton.

Ejendommen består af 81 enheder med 103 senge, som bliver brugt til internationale studerende på CBS, der har en anvisningsaftale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier