EjendomsWatch

Danske Squaremeter baner vej for amerikansk investors indtog i Danmark

På et år har amerikanske Angelo Gordon opkøbt fire ejendomme på dansk grund. Det nystartede ejendomsselskab har hjulpet amerikanerne på vej, og der er ikke planer om at sætte farten ned. Tværtimod, fortæller partner i Squaremeter til EjendomsWatch. Seneste opkøb lyder på 101 mio. kr.

Squaremeter og Angelo Gordon er de nye ejere af Kathrine Kollegiet på Frederiksberg i København. Købsprisen lød på 101 mio. kr. | Foto: PR.

Med fire opkøb på 12 måneder er den amerikanske kapitalfond Angelo Gordons indtog på det danske ejendomsmarked i fuld gang. Og fremmarchen fortsætter, lyder det fra selskabets danske samarbejdspartner.

"Der er helt klart flere investeringer i pipelinen," siger Lars Jensen, partner hos Squaremeter, i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier