EjendomsWatch

Nordmænd går ind i Danmark: Køber 1500 boliger i Jylland

Norske Axer Eiendom har netop underskrevet en købskontrakt på lejeboliger til en værdi af knap 2 mia. kr. i Herning og melder dermed sin ankomst på det danske marked. Direktør kalder dansk organisation med tiden "sandsynlig".

Fra venstre: Mathias Lorentzen, investeringsdirektør i Axer Eiendom, Greger Løvås, partner i Lopa Holding og Mikael Skovrup, direktør i Axer Eiendom. | Foto: Axer

1500 lejeboliger til en værdi af 2,5 mia. norske kr., svarende til 1,92 mia. kr., kommer på norske hænder, da ejendomsselskabet Axer Eiendom netop har underskrevet købsaftalen. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for at kunne foretage vores første investering på det danske boligmarked. Og særligt er vi tilfredse med at kunne foretage en investering, som vi føler os trygge ved set med et investeringsperspektiv," lyder det fra Mikael Skovrup, direktør i Axer Eiendom, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier