EjendomsWatch

Lokal ejendomsfamilie udlejer 2000 kvm i Aarhus-vartegn til pengeinstitut

Den aarhusianske Lorenzen-familie har udlejet 2000 kvm i Dokk1 til Middelfart Sparekasse, der overtager lejemålet ved årsskiftet. Familien købte i 2019 godt 8000 kvm i ejendommen for over en kvart milliard.

Øverste etage i Dokk1 er ejet af Lorenzen-familien. Resten af ejendommen er ejet af Aarhus Kommune. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Middelfart Sparekasse har indgået en lejeaftale på 2000 kvm på øverste etage i den ikoniske Dokk1-ejendom på havnen i Aarhus. Det skriver pengeinstituttet i en pressemeddelelse.

Lokalerne er ejet af et selskab i HL Ejendomme-koncernen, der er drevet af den lokale ejendomsinvestor Hans Lorenzen og dennes døtre Anette og Susanne Lorenzen. Familien købte i alt 8363 kvm i Dokk1 af Aarhus Kommune i 2019 for 265 mio. kr., fremgår det af tingbogen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier