EjendomsWatch

PFA lander afkast på 16 mia. kr. i tredje kvartal

Der har været mere at glæde sig over for de PFA-kunder, der har investeret pengene i grønt pensionsprodukt, i årets første ni måneder. Ejendomme og alternativer trækker også op.

PFA har til huse i Nordhavn i København. | Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

De PFA-kunder, som har sat pensionsopsparingen i det grønne produkt PFA Klima Plus, kan glæde sig over et højere afkast i årets første tre kvartaler end de kunder, som har pengene stående i hovedproduktet PFA Plus. Det skriver PFA i en meddelelse om afkastudviklingen i årets første ni måneder.

Det højere afkast i PFA Klima Plus gælder bredt, uanset hvilken risikoprofil kunderne har valgt, og hvor lang tid de har til pension. Eksempelvis har en PFA Klima Plus-kunde med moderat risiko og 15 år til pension høstet et afkast på 9,4 pct. mod 8,8 pct. for en tilsvarende kunde, der har investeret i PFA Plus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier