EjendomsWatch

Bitter strid om Spritten får chefredaktør til at bede tidligere partnere om at slutte fred

Parterne omkring det stort anlagte Aalborg-projekt Spritten må finde sammen, hvis ikke det hele skal risikere at ende som "en skandale uden sidestykke." Sådan lyder appellen fra Karl Erik Stougaard, chefredaktør hos Det Nordjyske Mediehus, der dermed kaster sig ind i en strid, der bl.a. involverer entreprenørvirksomheden A. Enggaard.

"Find sammen," lyder appellen fra chefredaktør Karl Erik Stougaard til de aktører, der er røget i totterne på hinanden omkring det store aalborgensiske udviklingsprojekt Spritten. | Foto: PR/Det Nordjyske Mediehus

Det er "en skandale uden sidestykke," hvis den opblussede konflikt mellem erhvervsmanden Martin Nielsen på den ene side og A. Enggaard samt Ejendomsfonden Artcenter Spritten på den anden ender med at koste store dele af Aalborg-byudviklingsprojektet Spritten livet.

Så klart udtrykker Karl Erik Stougaard, ansvarshavende chefredaktør hos Det Nordjyske Mediehus, sig tirsdag i Nordjyske. Her appellerer han til, "at parterne finder sammen."

Opsangen kommer, efter at initiativtageren Martin Nielsen oven på otte års arbejde i et interview i skarpe vendinger beskylder entreprenørvirksomhed og fond for brutalt at have presset ham ud af prestigeprojektet og til i sidste ende at sælge sin andel alt for billigt.

Chefredaktøren erkender, at der stadig blot er tale om "påstande mod påstande," men mener ikke, at der er tvivl om, at Martin Nielsen "har fået at føle, hvad det vil sige at gå op imod magtens tunge spillere fra det politiske niveau, pengeverdenen og entreprenørbranchen."

Karl Erik Stougaard slutter sit indlæg af med en appel til de tidligere samarbejdspartnere om at leve op til deres ansvar for at bringe projektet uskadt i havn:

"Find sammen. Gør arbejdet færdigt. Skriv jer ind i Aalborgs historie."

Fondsdirektør afviser at have presset erhvervsmand til at sælge kunsthal for billigt 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier