EjendomsWatch

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Erhvervsprojektet Byporten kommer til at hæve sig højt over landskabet i det vestlige Aarhus. | Foto: PR-visualisering / RBS Arkitekter

Industriens Pension har købt tre sammenhængende kontortårne, der er under opførelse i det vestlige Aarhus under navnet Byporten Syd. Sælger er den lokale bygherre Dansk Erhvervsprojekt. Det skriver pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

Byporten Syd, der breder sig over 14.459 kvm og står færdig i andet halvår af 2022, udgør første etape af erhvervsbyggeriet Byporten ved hovedindfaldsvejen Viborgvej mellem Aarhus og Tilst.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier