EjendomsWatch

Ejendomsfamilie i Odense siger nej tak til flere lejligheder

Ejendomsvirksomheden Cervo med en balance på knap 1 mia. kr. har solgt alle lejligheder i Odense og vil ikke bygge nye. Det resulterer i millioner af kroner til familien bag Cervo.

Odense er hjemsted for familien bag ejendomsselskabet Cervo. | Foto: Colourbox

Familien bag Odense-baserede Cervo, Borup Jacobsen, leverer i det seneste regnskabsår et overskud på 155 mio. kr. før skat, skriver Fyns Amts Avis, der også oplyser at overskuddet året før var på 127 mio. kr.

En del stammer fra vellykkede investeringer i danske aktier, mens det er slut med at tjene penge på at udleje lejligheder.

"Vi er gået helt ud af lejlighedsmarkedet. Vi har solgt det, vi havde, til høje priser, og vi vil ikke købe flere eller bygge nye – det er der nok andre, der gør," siger adm. direktør Henning Borup Jacobsen til Fyns Amts Avis. 

Til gengæld holder virksomheden fast i sine rækkehuse, f.eks. i Hjalleseparken og Skibhusparken i Odense.

I stedet for ejendomsmarkedet vil Henning Borup Jacobsen se på nye virksomheder som iværksættere eller generationsskifter.

Cervo Family Holding har Henning Borup Jacobsen, Marianne Jacobsen, John Borup Jacobsen og Morten Borup Demant som direktion og ejere, og virksomhedens egenkapital er opgjort til 398 mio. kr.

Fynsk ejendomsfamilie er tilfreds trods faldende bundlinje

Fynsk ejendomsejer lander rekordresultat og runder 4 milliarder i mursten 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier