EjendomsWatch

CBRE-fond med ambition om at nå 3 mia. euro har fået sin første kapital i hus

CBRE Global Investors skifter navn og har fået de første 3,5 mia. kr. i kapitaltilsagn fra institutionelle investorer til sin nye europæiske ejendomsfond. Den er målrettet boliger til almindelige indkomster og med stor vægt på bæredygtighed og ansvarlighed. (Opdateret)

"Vi vil bruge European Residential Impact Fund til at indtage en ledende rolle i mobilisering og facilitering af institutionel kapital til socialt ansvarlig adfærd," siger fondschef Paul Oremus. | Foto: PR / CBRE

Den internationale kapitalforvalter CBRE Global Investors, der i juni købte luksusboliger i Nordhavn i København på vegne af en af sine europæiske ejendomsfonde, har afsluttet kapitalrejsningen til en ny europæisk fond, der har fokus på boliger til almindelige indkomster.

Således har fire europæiske institutionelle investorer givet tilsagn om 465 mio. euro (knap 3,5 mia. kr.) til CBRE European Residential Impact Fund (Erif), hvor målet over de næste tre til fem år er at nå en størrelse på 3 mia. euro (ca. 22 mia. kr.), meddeler investoren, der i en separat meddelelse oplyser, at man fremover hedder CBRE Investment Management.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier