EjendomsWatch

Nordiske ejendomsinvesteringer buldrer mod rekordår med danske boliger i front

De nordiske ejendomsmarkeder har kurs mod et rekordår, hvad investeringsvolumen angår, og inden for boligsegmentet gav Danmark i første halvår de øvrige lande baghjul. Det viser netop offentliggjort rapport fra mæglerfirmaerne Jones Lang LaSalle og danske EDC Erhverv Poul Erik Bech.

På tværs af de kommercielle nordiske ejendomsmarkeder er der i løbet af 2020's sidste halvår og de første seks måneder af indeværende år blevet investeret 52 mia. euro. | Foto: Ritzau Scanpix/Brian Bergmann

De nordiske ejendomsmarkeder kan stå over for et rekordhøjt investeringsniveau i 2021 efter et første halvår, hvor den samlede volumen nærmede sig 30 mia. euro (ca. 225 mia. kr.).

Heraf tegnede Danmark sig for ca. 17 pct., mens storebror Sverige sidder på lidt over halvdelen. Norge lå i årets første seks måneder en my foran Danmark, mens Finland, målt på investeringsvolumen, er mindst i klassen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier