EjendomsWatch

Lokal batterivirksomhed opfører 8000 kvm stort domicil i Aalborg

En købsaftale mellem Danbrit Akkumulator og Port of Aalborg betyder, at den nordjyske batterigrossist næste år skal opføre et nyt domicil ved havnefrontens erhvervsområde.

Danbrit Akkumulator bliver med sit kommende domicil nabo til andre virksomheder, der arbejder med grønne energiløsninger. | Foto: PR-visualisering

Til foråret vil den nordjyske batterigrossist Danbrit Akkumulator kaste sig over opførelsen af et op imod 8000 kvm kontor- og lagerdomicil ved erhvervsparken i Aalborg Øst. Det oplyser den kommunalt ejede havnekoncern Port of Aalborg.

Til EjendomsWatch fortæller Jeppe Faber, kommerciel chef for ejendomme hos Port of Aalborg, at man har solgt grunden til Danbrit Akkumulator, men ønsker ikke at komme ind på de nærmere økonomiske detaljer.

Aftalen mellem de to parter kommer i kølvandet på "en årrække med massiv vækst" hos Danbrit Akkumulator, der bl.a. er agentur for Varta- og Bosch-batterier, og som ifølge CVR-registeret er ejet af Torben Møller og Kirsten Irene Abildgaard med hjemsted i Klarup lige øst for Aalborg.

Hugo Møller, adm. direktør hos Danbrit Akkumulator, fortæller i en pressemeddelelse, at virksomheden ganske enkelt er "ved at løbe tør for plads" i sine nuværende rammer på Lundeborgvej tæt på havnen og kalder Port of Aalborgs erhvervsområde for "et rigtig godt match for os."

I øjeblikket arbejdes der på den mere konkrete planlægning af byggeriet, og fra Port of Aalborgs side udtrykkes der ligeledes glæde over den indgåede aftale – ikke mindst fordi den går fint i spænd med områdets fokus på bæredygtige energikilder.

"I erhvervsområdet er der blandt andet en større koncentration af virksomheder, der beskæftiger sig med vedvarende energi og grønne løsninger, og her passer Danbrit Akkumulator jo rigtig fint ind qua den stigende elektrificering af samfundet," siger Jeppe Faber fra Port of Aalborg i meddelelsen

Han tilføjer, at det kommunale selskab årligt har 2-3 byggeprojekter på havneområdet, og at der pt. er omkring 20.000-30.000 kvm ubebygget areal tilbage.

Logistikkoncern opfører 16.000 kvm lager på havnen i Aalborg

Nordjysk havn går på jagt efter flere virksomheder 

A. Enggaard indgår lejeaftale med Jyske Bank om 1100 kvm i nyt kontorhus 

Mediehus sætter domicil til salg for 100 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier