EjendomsWatch

Logistikkoncern opfører 16.000 kvm lager på havnen i Aalborg

Port of Aalborg er både grundejer og bygherre på Danske Fragtmænds nye lagerfaciliteter. AK83 Arkitekter er totalrådgiver på projektet i samarbejde med det rådgivende ingeniørfirma Frandsen og Søndergaard.

Foto: PR / Port of Aalborg

Transport- og logistikvirksomheden Danske Fragtmænd har indgået aftale om opførelsen af 16.000 kvm lager ved Østhavnen i Aalborg. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Port of Aalborg, der både ejer grunden og er bygherre på projektet.

Byggeriet er en videreudvikling af Port of Aalborgs Harbour Storage. Dette er universalhaller, som der gennem de senere år er opført og udlejet syv af i Østhavnen. Det nye lagerbyggeri opføres i forlængelse af Danske Fragtmænds nuværende faciliteter på Rørdalsvej.

"Vi tror på, at Aalborg og Nordjylland kan være med til at ruste os til fremtiden og nye kunder, og det er en væsentlig grund til, at vi har valgt at udvide på Østhavnen," udtaler Bo Kristensen, terminalchef hos Danske Fragtmænd Aalborg, i pressemeddelelsen.

"Udvidelsen giver os mulighed for at samle vores aktiviteter på en fælles lokation og på den måde skabe synergi i vores interne logistik," udtaler han endvidere.

AK83 Arkitekter er totalrådgiver på projektet i samarbejde med det rådgivende ingeniørfirma Frandsen og Søndergaard. Entreprenøren skal findes via et EU-udbud.

Det er forventningen, at byggeriet påbegyndes inden sommerferien.

PFA-direktør vil gerne have fingre i næste del af byudviklingsprojekt i Aalborg

Nordjysk havn går på jagt efter flere virksomheder

Amerikansk investor vil gøre sin danske milliardportefølje endnu større 

Lokal investor køber 15.000 kvm logistik i Aarhus-forstad

Amerikanere køber danske logistikejendomme for 1,2 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier