EjendomsWatch

Efterspørgsel på kontorarealer består selvom hjemmearbejdet for alvor har bidt sig fast

Hjemmekontoret vil fremover være et fast gode for mange medarbejdere, slår flere parter fast. Tendensen stiller helt nye krav til den fysiske arbejdsplads, der ifølge adm. direktør i Ejendomdanmark fremover bl.a. skal fungere som socialt mødested for at "sikre sammenhængskraften i organisationen."

Tomme eller halvtomme kontorer kan sætte sammenhængskraften i en virksomhed under pres. Mere hjemmearbejde vil derfor stille nye krav til indretningen af arbejdspladsen, så medarbejderne har endnu mere lyst til at dukke op, lyder det fra Ejendomdanmark. | Foto: Spar Nord/PR

De fleste er vendt tilbage til kontoret, men hjemmekontoret lokker flere gange om ugen. Fagorganisationer er enige: Hjemmearbejdet er kommet for at blive.

Men det kræver nytænkning, hvis man som virksomhed vil undgå at sakke bagud og se virksomhedens sammenhold smuldre, lyder advarslen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier