EjendomsWatch

Jeudan-chefen ser storrumskontoret være fortid – kunderne vil have mere plads

Med undtagelse af de helt store virksomheder, så ønsker de færreste at reducere deres kontorareal, lyder det fra topchefen hos ejendomsselskabet Jeudan. Men kontorerne skal indrettes mere fleksibelt og til flere virtuelle møder, siger han til EjendomsWatch i kølvandet på halvårsregnskabet torsdag.

"Rigtig mange virksomheder ønsker at skabe en arbejdsplads, hvor der er mere miljø i og hvor man ikke skal sidde så tæt sammen mere," siger Per Hallgren, topchef i ejendomsselskabet Jeudan. | Foto: PR / Jeudan

Større afstand mellem medarbejderne og mere plads til virtuelle møder er noget af det, der optager kunderne hos ejendomsselskabet Jeudan, som ejer bygninger med en værdi af 28 mia. kr.

Her har topchef Per Hallgren svært ved at genkende det billede, som Danske Bank tegnede i Børsen forleden, hvor man annoncerede, at en fjerdedel af bankens lejemål i hovedstaden er opsagt som følge af mere hjemmearbejde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier