EjendomsWatch

Nyt topmøde i ejendomsbranchen skydes i gang med tunge navne

EJENDOM2021: Det bliver med internationale gæster, en mulig kommende overborgmester og også en prisoverrækkelse på programmet, når ejendomsbranchens interesseorganisation til oktober skyder sit nye årlige topmøde, Ejendom2021, i gang.

Socialdemokratiets spidskandidat til overborgmesterposten i København Sophie Hæstorp Andersen er blandt talerne, når Ejendom2021 løber af stablen 26. oktober. | Foto: Valdemar Ren

Københavns måske næste overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) og en af erhvervsmægleren Colliers' internationale chefer er blot to af de navne, der er på plads, når Ejendomdanmark 26. oktober byder velkommen til Ejendom2021 – det nye årlige topmøde, der vil samle ejendomsbranchen og give den nye perspektiver fra ind- og udland.

Her vil der blive stillet skarpt på investeringstendenser, globalisering, kapitalvækstpotentialer, brancheansvar og Danmark post-corona.

Ejendom2021, der finder sted i Tivoli Congress Center, har bl.a. PFA, Thylander, C.W. Obel Ejendomme og Wagner Ejendomme blandt rækken af allerede tilmeldte, og de kan se frem til både taler og paneldebatter samt mulighed for at pleje netværket.

Fra udlandet deltager Tony Horrell, der med 39 års erfaring i branchen er chef for Colliers International i Storbritannien og Irland. Han har omfattende viden om international ejendomsinvestering på tværs af landegrænser, og siden 2010 har han stået i spidsen for 900 medarbejdere fordelt på 16 lokationer.

Over for EjendomsWatch uddyber Ejendomdanmarks formand, Henrik Dahl Jeppesen:

"Ejendomsbranchen trænger i den grad til at mødes og se fremad efter en lang periode med mange trængsler og udfordringer. Det får vi mulighed for på topmødet, hvor der bliver tid både til at tale sammen og til at få oplæg og inspiration af internationale topnavne," siger han.

Pris for særlig indsats

Også Københavns muligvis næste overborgmester, Sophie Hæstorp Andersen (S), taler på konferencen, der finder sted kort før kommunalvalget i november, hvor retningen for hovedstadens udvikling må forventes at blive ret forskellig, alt efter om Socialdemokratiet eller Enhedslisten kommer til stå i spidsen for landets største by.

På programmet er også uddelingen af en særlig pris til en aktør i branchen, som har ydet en særlig indsats for at få hverdagen til at fungere under coronakrisen.

"Vi uddeler en særpris i år, fordi vi synes, at så mange i branchen virkeligt har givet den en skalle under corona, og det vil vi gerne sætte pris på i fællesskabet. Der er blevet tænkt nyt og der er givet en hjælpende hånd, hvor det har været nødvendigt. Det må vi godt fejre lidt," siger Henrik Dahl Jeppesen, der netop er stoppet som adm. direktør i Deas.

En jury bestående af tre personer fra branchen vil udvælge tre kandidater til særprisen, som deltagerne på konferencen vil blive bedt om at stemme på. Prisen vil blive uddelt på konferencen.

Juryen består af Michael Nielsen fra Danica Ejendomme, Marie Helms fra Cushman & Wakefield Red og Thomas Windtberg fra Taurus.

Juryen vil se bredt på personer, projekter eller virksomheder, som har gjort sig bemærket under krisen. Herunder om de har:

  1. Styrket et kunde- og/eller medarbejderfokus – selv når usikkerheden var størst
  2. Brugt de økonomiske udfordringer i krisen til langsigtet at styrke forretningen for virksomheden, f.eks. med fokus på innovation, digitalisering, bæredygtighed eller andet.
  3. Været åben og konstruktiv om krisens betydning for virksomheden og deltagende i den offentlige samfundsdebat.

EjendomsWatch er mediepartner for Ejendomdanmarks nye topmøde. Det foreløbige program, hvor TV2-vært Cecilie Beck vil være ordstyrer, kan findes her.

Ejendomdanmark lancerer nyt topmøde 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier