EjendomsWatch

Ejendomdanmark lancerer nyt topmøde

En ny konference i ejendomsbranchen skal samle de største aktører i branchen med debatter og keynote-talere.

Jannick Nytoft er adm. direktør i Ejendomdanmark. | Foto: PR/Ejendomdanmark

Den 26. oktober lancerer ejendomsbranchens interesseorganisation, Ejendomdanmark, et nyt erhvervstopmøde, når man afholder konferencen Ejendom2021.

Planen med topmødet er at samle "de største og vigtigste aktører i branchen", meddeler Ejendomdanmark. Der er programsat flere debatter og keynote-talere fra kl. 9.30 til kl. 16, når arrangementet løber af stablen i Tivoli Congress Center i København.

Af Ejendomdanmarks hjemmeside fremgår, at der vil deltage folk fra blandt andet PFA og Danica Ejendomme.

"Ejendomdanmarks nye konference bliver et naturligt midtpunkt for netværk og faglig inspiration, og jeg glæder mig til at deltage. Jeg er sikker på, at denne konference vil blive et nyt samlingspunkt for alle beslutningstagere i branchen," udtaler Michael Nielsen, adm. direktør i Danica Ejendomme i meddelelsen.

Programmet er delt op, så man kan vælge det spor, der passer én bedst, fremgår det. De tre spor er paneldebatter, lounge-events eller faglige oplæg. Blandt temaerne er udenlandske investeringer, storbyernes udvikling og de seneste økonomiske tendenser i branchen.

Ejendomdanmark: Boligindgreb kan have skåret en femtedel af prisen på boligudlejningsejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier