EjendomsWatch

Sampension leverede små 12 mia. kr. i investeringsafkast i første halvår

Pensionsselskabet melder om gevinst på aktier, men også alternativer som ejendomme.

Pensionsformuen hos Sampension udgør over 340 mia. kr. | Foto: PR/Sampension

Pensionsselskabet Sampension kan melde om et samlet investeringsafkast på 11,9 mia. kr. i årets første halve år. Det en forbedring på over 17 mia. kr. i forhold til samme periode sidste år, hvor investeringsafkastet landede negativt på 5,5 mia. kr. I første halvår 2021 får kunder med markedsrente dermed et gennemsnitligt afkast på 8,5 pct.

"Særligt investeringer i globale aktier, og herunder valueaktier, har givet pote i første halvår, hvor vi samtidig har nydt godt af at være positioneret til de stigende renter, som vi så i starten af året. Og så har vores unoterede investeringer fortsat deres gode performance og leveret solide afkast i årets første seks måneder. Det gælder især investeringerne i unoterede aktier (private equity), men også i bl.a. ejendomme og infrastruktur," udtaler adm. direktør Hasse Jørgensen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier