EjendomsWatch

Sjællandsk udvikler genoptager konfliktramt Fredericia-byggeri med lokalt firma i front

Udvikleren Maycon, som Næstved-familien Mayland står bag, har fundet ny entreprenør til byggeriet af 84 boliger i Fredericia, efter at bygherren tidligere på sommeren opsagde totalentrepriseaftalen med Stender Entreprise.

Anders Mayland (til højre) og bygherren Maycon har genoptaget byggeriet på Nymarksvej i Fredericia i samarbejde med ny entreprenør. | Foto: PR / Mayland Holding

Byggeriet af 84 boliger på Nymarksvej i Fredericia er genoptaget med den lokale entreprenør CJ i spidsen. Arbejdet blev indstillet i begyndelsen af juni som følge af en konflikt mellem bygherren, Maycon, og den daværende totalentreprenør på projektet, Stender Entreprise. Det skriver Licitationen.

Som direkte konsekvens af byggestoppet er indflytningsdatoen for de små 30 lejligheder i byggeriets første etape til trods for bygherrens indledningsvise udmeldinger blevet udskudt fra 1. august til en ikke oplyst dato. De påvirkede lejere er derfor blevet genhuset.

"Vi har fuld tillid til, at CJ A/S har den faglighed og de kompetencer, der skal til for at sikre et godt og positivt resultat med en flot finish på byggeriet," udtaler Anders Mayland, adm. direktør og ejer hos Næstved-udvikleren Maycon, der er ejet af Mayland Holding CPH, i en pressemeddelelse.

1. juni indstillede Stender Entreprise, der har Carsten Michael Stender som hovedejer, arbejdet på hjørnet af Nymarksvej og Huslodsvej. En uge senere ophævede Maycon totalentreprisekontrakten. Kolding-entreprenøren mente, at man havde "et ikke ubetydeligt beløb" til gode, hvilket blev afvist af bygherren.

Næstved-familie river entreprisekontrakt over efter strid om manglende betaling 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier