EjendomsWatch

Projektudvikler bygger 14 etager med 94 boliger i Aarhus

Aarhus Kommune har valgt Innovaters højhusprojekt, Halmstadgades Haver, som vinder af et udbud ved den gamle Journalisthøjskole i Skejby. Projektet er tegnet af arkitektfirmaet Sleth.

Halmstadgades Haver indeholder foruden boliger en Netto og et aktivitetslokale i stueplan. | Foto: PR / Innovater

Den aarhusianske projektudvikler Innovater har vundet et udbud om en grund ved den gamle Journalisthøjskole i Skejby i Aarhus. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det vindende projekt, Halmstadgades Haver, består af en 14 etager høj bygning med 6320 kvm bolig fordelt på 94 enheder samt en Netto og et aktivitetslokale til sociale tiltag i stueetagen. Projektet er tegnet af arkitektfirmaet Sleth.

"Vi er enormt glade for, at Aarhus Kommune valgte vores projekt som vinder af udbuddet med Halmstadgades Haver. Vi har sammen med Sleth forsøg at skabe noget nyt og spændende til et område, hvor der de kommende år vil ske en stor forandring," udtaler Morten Lykke, adm. direktør i Innovater.

"Halmstadgades Haver bliver et 'grønt' projekt, hvor bæredygtighed og certificering vil blive vigtige elementer, men også de mange og store begrønnede altaner vil give projektet liv og en kant, vi tror adskiller os fra øvrige projekter i området," fortsætter han.

Projektudbyder køber 52 rækkehuse under opførelse i Midtjylland

Aarhusianere sælger nordsjællandske boliger – køber lægger op til flere fælles projekter

Tre investorer køber grunde til flere end 200 nye boliger i Nordsjælland 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier