EjendomsWatch

Outsourcing af kerneydelser lagde kimen til samarbejde mellem Nrep og Dades

Ejendomsselskaberne Dades og Nrep har forhandlet siden efteråret om en overdragelse af portefølje til 25 mia. kr. "Det er ikke Novo, der har arrangeret det her," siger Nrep-topchef Claus Mathisen til EjendomsWatch. Med aftalen forvalter Nrep aktiver for 75 mia. kr.

Claus Mathiesen er adm. direktør i Nrep, som via ny aftale med Dades forvalter ejendomme for over 75 mia. kr. | Foto: Nicolai Lorenzen

Det var kulminationen på en lang proces, da det tirsdag aften blev meldt ud, at Nrep overtager ansvaret for udvikle og forvalte Dades' samlede ejendomsportefølje på 25 mia. kr.

Forud var gået et halvt års hårdt arbejde, fortæller de to ejendomsselskabers topchefer i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier