EjendomsWatch

Danica smider trekvart milliard i boliger – følger strategi om øgede investeringer

Danica Ejendomme bygger københavnske ungdomsboliger for op mod en halv mia. kr. og investerer desuden et større trecifret millionbeløb i 10.000 kvm boligudlejningsejendomme. "Det er en vigtig del af vores strategi at øge vores investeringer i boligsegmentet," lyder det fra adm. direktør. (Opdateret)

"Der er fortsat mangel på boliger til unge i København," siger Michael Nielsen, adm. direktør i Danica Ejendomme. | Foto: Danica Ejendomme / Sara Gangsted

Med en samlet investering på 750 mio. kr. kaster Danica Ejendomme sig ud i opførelsen af omkring 250 ungdomsboliger i Sluseholmen i København, samtidig med at pensionsinvestoren opkøber 120 boliger fordelt på to ejendomme i Ordrup og på Frederiksberg. Det skriver Danica Ejendomme i en pressemeddelelse.

Byggeprojektet i den københavnske sydhavn, der løber op i ca. en halv mia. kr. og forventes at få en DGNB Guld-certificering, skal stå færdigt i midten af 2023.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier