96 nye Silkeborg-boliger bliver til seniorer med fuld service

Lokale investorer regner med at have fundet det helt rette boligkoncept til de over 55-årige. Planen er at knopskyde til andre byer, som nyansat projektleder skal bistå med.
Det kommende seniorboligfællesskab Holmsø Boligresorts vil fra tagterassen få udsigt over Silkeborg by. | Foto: PR-visualisering: Aart Architects
Det kommende seniorboligfællesskab Holmsø Boligresorts vil fra tagterassen få udsigt over Silkeborg by. | Foto: PR-visualisering: Aart Architects

Det bliver under navnet Holmsø Boligresorts, at et seniorboligkoncept i Silkeborg rulles ud.

Det sker på en 9000 kvm grund i Silkeborg, der, som omtalt af EjendomsWatch i januar, er overtaget af en lokal investorkreds samlet i selskabet Ejendomsinvestering.

"Med de faciliteter og aktiviteter, vi kommer til at tilbyde, bliver det en blanding af en bolig og et hotel/resort. Derfor kalder vi konceptet Holmsø Boligresorts," siger direktør Jonas Dørken i en pressemeddelelse.

Der bliver ikke blot tale om ”seniorlejligheder med et fælleshus”, men om et serviceret bofællesskab tilpasset behovet for en aktiv og social seniortilværelse, lyder det.

"Her bliver blandt andet wellness-afdeling, fitness- og gymnastikrum samt vinterhave/orangeri, hvor man kan nyde de grønne omgivelser og få en hyggelig snak med de øvrige beboere. Fra tagterrassen bliver der udsigt over Silkeborg by," skriver selskabet.

En særlig aktivitetsvært vil arrangere tilbud om aktiviteter og arrangementer som fællesspisning, temaaftener, foredrag, vandreture og busture.

"Ordet ”boligresort” er opfundet til formålet, idet det kombinerer ”bolig”, som giver den trygge ramme om hverdagen med ”resort”, som vi kender fra udenlandske hotelkomplekser," skriver Ejendomsinvestering.

Selskabet tror så meget på konceptet, at man allerede har planer om at udvide boligkonceptet til andre jyske provinsbyer.

Derfor har selskabet ansat projektleder Michael Høeg Andersen med 26 års erfaring fra rejsebranchen.

"Michael har stor erfaring i at udvikle unikke grupperejser for seniorer og har derfor indgående kendskab til seniorernes ønsker til faciliteter, aktiviteter og oplevelser. Dette bringer han med ind i arbejdet, så vi sikrer os, at Holmsø Boligresorts dækker målgruppens behov mest muligt," udtaler Jonas Dørken.

Flere ejendomsudviklere og investorer går målrettet efter aktive seniorer i disse år. Bl.a. Nrep og Balder har koncepter og samarbejder i gang for at omfavne den stigende andel af borgere over 55 år.

Koncenton vil investere over halv milliard i seniorboliger og lover højt afkast

Skousens reklameprofil og direktør bygger 96 boliger i Silkeborg

Nrep køber sig ind i Tetris og gennemfører milliardinvestering i seniorbofællesskaber 

Svenske Balder klar med seniorbofællesskab og lejeboliger i ny bydel vest for København

Direktør bag seniorboligkoncept: Folk ligger i kø op til tre døgn for at få en bolig 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også