EjendomsWatch

Låneplatform vokser trods millionunderskud og presset likviditet

Kameo nærmer sig udlån for 1 mia. kr. til ejendomsprojekter i Skandinavien. Der er dog stadig behov for udefrakommende likviditet for at holde hånden under selskabet, der kører med underskud. Indtil videre har man haft fem misligholdte lån og ét bekræftet tab i Norge, siger direktør til EjendomsWatch.

"Det er erfarne folk, der har fundet et fornuftigt projekt, som mangler finansiering til at få enderne til at mødes," siger Jesper M. Johansen, adm. direktør i Kameo om selskabets forretningsmodel. | Foto: PR/Kameo

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier