EjendomsWatch

Låneplatform til kapitalsultne udviklere vokser igen efter rødt kort fra finanstilsyn

Genvej til kapital for ejendomsudviklere, der har fået nej i banken, vokser igen, efter det norske finanstilsyn gav lånetilladelse tilbage i sommer. Direktør for den danske forretning fortæller til EjendomsWatch, at alt er bragt i orden, og at der er stor interesse blandt almindelige danskere for at låne deres opsparing ud til ejendomsprojekter.

Onlineplatformen Kameo lever af at formidle penge til ejendomsudviklere fra privatpersoner. Direktør i den endnu unge danske del af forretningen, Jesper M. Johansen, fortæller at der har været overraskende stor interesse for det herhjemme. | Foto: PR/Kameo

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 18 i ejendomsbranchen

Landets største ejendomsinvestorer forfølger åbenlyst hver deres investeringsstrategi. Læs EjendomsWatchs tilbageblik, der nu udkommer ugentligt – hver fredag.

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier