EjendomsWatch

Mere luft og lys skal bane vej for nyt Goldschmidt-byggeri

M. Goldschmidt Ejendomme har justeret på sine byggeplaner i Ringsted, hvor to punkthuse i stedet for tre karrébygninger skal imødekomme lokale indvendinger.

Ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt (billedet) ejer M. Goldschmidt Ejendomme, hvor Søren Bjørn Hansen er adm. direktør. | Foto: Peter Nørby

Ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt og hans selskab M. Goldschmidt Ejendomme imødekommer nu lokale protester i Ringsted, hvor selskabet planlægger at opføre 74 lejligheder.

Selskabet har således anmodet Ringsted Kommune om at igangsætte en revideret lokalplan, der tillader højere byggeri, end den nuværende lokalplan, skriver Dagbladet Ringsted.

En revideret plan skal finde en løsning på tidligere kritik af, at de oprindeligt tre bygninger bliver for høje og giver problemer med skygge.

"Ved at opføre to punkthuse i stedet for tre karrébygninger skrumper byggeriets samlede fodaftryk fra 1604 kvadratmeter til 956 kvadratmeter," skriver selskabet, som ifølge avisen også peger på, at en revideret lokalplan vil være en fordel for både beboere, naboer og omgivelser.

De to nye bygninger skal supplere de i forvejen 311 lejligheder i Klosterparken, som M. Goldschmidt Ejendomme ejer, fremgår det.

Ejendomsmatador klar med nyt forslag til penthouselejligheder

Mikael Goldschmidt øjner ejendomsportefølje på 10 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier