EjendomsWatch

Thylander-ejet projektudvikler løfter bundlinjen og forventer fortsat vækst

Projektudvikleren Sophienberg Gruppen fortsætter de seneste års vækst. Nytiltrådt partner forventer udviklingen fortsætter i de kommende år. "Vi har også projekter i pipelinen til at understøtte dette," siger han til EjendomsWatch.

Thue Stagsted tiltrådte som kommerciel direktør og partner i Sophienberg Group i sommeren 2020. Forinden havde han været selvstændig med sit eget asset managment-selskab, Stagsted Properties. | Foto: PR / Sophienberg Gruppen

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier