EjendomsWatch

Patrizia-chef bebuder nye danske opkøb

Ifølge landechef Louise Hertz kan Københavns omegn og også Aalborg blive nye knappenåle i kapitalforvalterens danmarkskort.

"Vi har en del internationale investorer, der ønsker at investere i Danmark," siger Patrizias landechef i Danmark Louise Hertz. | Foto: PR / Patrizia

Den tyske kapitalforvalter Patrizia, der i 2020 solgte ud af en række aktiver i Danmark, lægger op til nye opkøb på det danske marked, der som minimum skal være på trecifrede millionbeløb, skriver Estate Media.

"Vi forventer at være meget aktive i 2021, fordi vi har en del internationale investorer, der ønsker at investere i Danmark, specielt inden for core-boliger samt core- og value add-erhverv, nærmere bestemt kontorsegmentet," siger landechef Louise Hertz til udgivelsen.

Hun lader forstå, at man geografisk ønsker at udvide fra København til også at omfatte forstæderne, mens man i Jylland ser Aalborg som en mulighed udover Aarhus, hvor man er til stede allerede.

Da EjendomsWatch tilbage i september talte med Louise Hertz, lød tonerne også om yderligere vækst efter en del frasalg:

"Vores strategi er stadig at vækste på det danske marked, men vi ser jo løbende på vores ejendomme, da fondene har forskellige strategier for, hvornår de vil exitte. Det, sammenholdt med markedssituationen, afgør, om vi vælger at sælge," sagde Louise Hertz.

"Men samlet set ønsker vi at øge porteføljen," supplerede hun og opgjorde ved den lejlighed værdien af Patrizias mursten herhjemme til omkring 11 mia. kr.

Patrizia efter frasalg for milliardbeløb: Vi vil stadig vokse i Danmark 

Patrizia investerede for et milliardbeløb i Norden i 2020

Patrizia køber op for trekvart milliard kroner nær København

Detailkarré i indre København solgt for 1,6 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Thylander på udsalg, to nye Nrep-fonde og en vigtig aftale for Deas var blandt nyhederne i ejendomsbranchen i den forløbne uge, der også bød på interview med MT Højgaard, Nordicom og DSB, mens Gefion Group mødte skarp kritik fra entreprenør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier