EjendomsWatch

Patrizia-chef bebuder nye danske opkøb

Ifølge landechef Louise Hertz kan Københavns omegn og også Aalborg blive nye knappenåle i kapitalforvalterens danmarkskort.

"Vi har en del internationale investorer, der ønsker at investere i Danmark," siger Patrizias landechef i Danmark Louise Hertz. | Foto: PR / Patrizia

Den tyske kapitalforvalter Patrizia, der i 2020 solgte ud af en række aktiver i Danmark, lægger op til nye opkøb på det danske marked, der som minimum skal være på trecifrede millionbeløb, skriver Estate Media.

"Vi forventer at være meget aktive i 2021, fordi vi har en del internationale investorer, der ønsker at investere i Danmark, specielt inden for core-boliger samt core- og value add-erhverv, nærmere bestemt kontorsegmentet," siger landechef Louise Hertz til udgivelsen.

Hun lader forstå, at man geografisk ønsker at udvide fra København til også at omfatte forstæderne, mens man i Jylland ser Aalborg som en mulighed udover Aarhus, hvor man er til stede allerede.

Da EjendomsWatch tilbage i september talte med Louise Hertz, lød tonerne også om yderligere vækst efter en del frasalg:

"Vores strategi er stadig at vækste på det danske marked, men vi ser jo løbende på vores ejendomme, da fondene har forskellige strategier for, hvornår de vil exitte. Det, sammenholdt med markedssituationen, afgør, om vi vælger at sælge," sagde Louise Hertz.

"Men samlet set ønsker vi at øge porteføljen," supplerede hun og opgjorde ved den lejlighed værdien af Patrizias mursten herhjemme til omkring 11 mia. kr.

Patrizia efter frasalg for milliardbeløb: Vi vil stadig vokse i Danmark 

Patrizia investerede for et milliardbeløb i Norden i 2020

Patrizia køber op for trekvart milliard kroner nær København

Detailkarré i indre København solgt for 1,6 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier