EjendomsWatch

McDonald's jagter tocifret antal byggegrunde som led i ekspansionsplan på dansk jord

Fastfoodkæden McDonald's er på udkig efter placeringer til 20 nye restauranter i Danmark. Byggegrundene skal gerne være på op imod 5000 kvm, siger virksomhedens danske ejendomschef til EjendomsWatch og tilføjer, at ombygning og leje i enkelte tilfælde også kan komme på tale.

Fastfoodkæden McDonald's er i vækst i Danmark og iværksætter derfor en ekspansionsstrategi, der inkluderer omkring 20 nye restauranter over de kommende år. | Foto: AP

Den amerikanske fastfoodkæde McDonald's vil udvide forretningen i Danmark og har derfor indledt jagten på byggegrunde til 20 nye restauranter, der skal supplere de eksisterende 91.

Iben Harder Larsen, McDonald's' ansvarlige for ejendomme i Danmark, fortæller til EjendomsWatch, at man allerede i år vil åbne "nogle stykker" som led i ekspansionsplanen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier