EjendomsWatch

Pensionsselskaber sælger "Postgården" fra Matador til lokal ejendomsudvikler

En godt 2000 kvm bygning i Ringsted er blevet solgt for tocifret millionbeløb. Bygningen er kendt fra tv-serien Matador, hvor den lægger kulisser til den ikoniske restaurant "Postgården".

Nørregade 2 i Ringsted er i dag lejet ud til Familieretshuset og en café i kælderen. | Foto: Google Street View

En af de mest ikoniske bygninger fra tv-serien Matador er blevet solgt. Det drejer sig om Nørregade 2 i Ringsted, der i serien danner rammen for restaurant "Postgården". Det skriver Sjællandske.

Den 2086 kvm store ejendom huser virkelighedens verden Familieretshuset og Café Skema i kælderen. Sælger er pensionsselskaberne Velliv, Lægernes Pensionskasse og Pensiondanmark. Køber er Leva Ejendomme, der er ejet af den lokale ejendomsudvikler Rasmus Egede.

"Det føles næsten som om man har solgt et lille stykke Danmarks historie," udtaler Jesper Jensen, daglig leder og erhvervsmægler hos Nordicals Sjælland, der har formidlet handlen.

"De fleste kender jo 'Postgården' fra Matador, hvor byens bedre borgerskab gik ud og spiste og fru Violet havde sin danseskole. Ser man ejendommen i virkeligheden, er det jo en statelig bygning med flag på toppen og kongeligt monogram ved døren. Så på flere måder, er det et stykke historie, vi her har solgt," uddyber han i et opslag på Linkedin.

Ifølge tingbogen er ejendommen handlet i december for 17 mio. kr.

Pensionsselskab tilpasser porteføljen: Sælger ud af mindre og ældre ejendomme

Lokal investor bygger 22 nye lejligheder i Slagelse

Sjællandske investorer løber med Holbæk-boliger 

Mere fra EjendomsWatch

89-årig overdrager ejendomme i København til sine børn for knap 1 mia. kr.

Fem voksne børn har købt en boligportefølje i København med en værdi på over 1 mia. kr. Ifølge familiens administrator er det et generationsskifte, men det er ikke afgjort, om børnene selv skal drive virksomheden videre. Familiens advokat oplyser til EjendomsWatch, at salget er sket til lidt under offentlig vurdering.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ny medejer af Fokus Asset Management, en mangeårig ejendomsadvokat, der går solo, og et sjællandsk gods, der fik ny ejer, var blandt ugens historier på EjendomsWatch, der også sørgede for, at Jeudan, CEJ, Jørn Tækker, Milton Huse, KPC, Acres, Kameo, C.W. Obel og Cosmo Ejendomme bidrog til den opsøgende journalistik, branchen fortjener.

Corona gav kæmpe tilbagegang for Parken

Omsætningen i Parken Sport & Entertainment svandt kraftigt ind i 2020, og efter skat kunne koncernen fremvise et minus 229,4 mio. kr. mod et plus på 52,3 mio. kr. i 2019.

Nedrivning af konkursramt nordmands kro må vente – køber annullerer byggeudbud

Boligorganisation annullerer entrepriseudbud på grunden, hvor sydsjællandske Mogenstrup Kro ligger, da tilbuddene ikke lever op til betingelserne for tilgængelighed. Dermed udskydes nedrivningen af den over 190 år gamle kro, der et halvt århundrede har været ejet af norske Asmund Haare, som for nylig gik konkurs med hotelkoncern.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier