EjendomsWatch

Lokal investor bygger 22 nye lejligheder i Slagelse

Kontorer omdannes til lejligheder i Korsgade, hvor ikke mindst seniorer er i kikkerten.

Foto: PR

Leva Ejendomme med base i Slagelse igangsætter til marts byggeriet af 22 nye lejligheder i Korsgade, hvor selskabet hidtil har udlejet ejendommen til kontorer. De skal nu omdannes til boliger, skriver Nordvestnyt.

"Vi kan jo se, at der er et behov for lejligheder i byen. Ikke mindst mange i den lidt ældre aldersgruppe kan godt tænke sig at komme ind i centrum, for blandt andet at være tæt på dagligvarebutikkerne og forskellige andre tilbud i byen," siger Rasmus Egede, direktør og medejer af Leva Ejendomme, til avisen.

Han oplyser, at huslejerne kommer til at ligge på mellem 7000 og 10.000 kr. om måneden.

Selskabet er også involveret i et andet boligprojekt på Schweizerpladsen i byen, hvor der indrettes 10 nye lejligheder.

Leva Ejendomme købte i 2017 40 lejligheder i Holbæk fra Stensdal Group.

Selskabets ejerkreds består ifølge ejerregistret af blandt andre direktør Rasmus Egede, der ejer 25 pct., af boligudlejer Henrik Vestergaard, Slagelse med 15 pct. og tømrer Claus Andersen, Dalmose, der ejer 10 pct.

Sjællandske investorer løber med Holbæk-boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier