EjendomsWatch

Lokal investor bygger 22 nye lejligheder i Slagelse

Kontorer omdannes til lejligheder i Korsgade, hvor ikke mindst seniorer er i kikkerten.

Foto: PR

Leva Ejendomme med base i Slagelse igangsætter til marts byggeriet af 22 nye lejligheder i Korsgade, hvor selskabet hidtil har udlejet ejendommen til kontorer. De skal nu omdannes til boliger, skriver Nordvestnyt.

"Vi kan jo se, at der er et behov for lejligheder i byen. Ikke mindst mange i den lidt ældre aldersgruppe kan godt tænke sig at komme ind i centrum, for blandt andet at være tæt på dagligvarebutikkerne og forskellige andre tilbud i byen," siger Rasmus Egede, direktør og medejer af Leva Ejendomme, til avisen.

Han oplyser, at huslejerne kommer til at ligge på mellem 7000 og 10.000 kr. om måneden.

Selskabet er også involveret i et andet boligprojekt på Schweizerpladsen i byen, hvor der indrettes 10 nye lejligheder.

Leva Ejendomme købte i 2017 40 lejligheder i Holbæk fra Stensdal Group.

Selskabets ejerkreds består ifølge ejerregistret af blandt andre direktør Rasmus Egede, der ejer 25 pct., af boligudlejer Henrik Vestergaard, Slagelse med 15 pct. og tømrer Claus Andersen, Dalmose, der ejer 10 pct.

Sjællandske investorer løber med Holbæk-boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier