EjendomsWatch

Efter 38 års ejerskab tager fond stikket hjem og sælger kontorejendom for 232 mio. kr.

Godt 10.000 kvm kontor og p-kælder ryger på nye hænder som led i Dreyers Fonds strategi om at fokusere på det centrale København.

Foto: PR

Erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red har på vegne af Dreyers Fond solgt Lersø Parkallé 38-44 på Østerbro for 232,1 mio. kr., oplyser mægleren.

Køber er en unavngiven dansk investor med overdragelse 15. januar 2021.

”Som konsekvens af Dreyers Fonds strategi om primært at eje, drive og udvikle boligejendomme af høj kvalitet og med centrale beliggenheder i København, var det naturligt for os at lade denne ejendom blive solgt i et struktureret salg. Vi glæder os over, at vi har indgået aftale med en professionel køber, som kan videreudvikle ejendommen, og vi ønsker køber tillykke med købet,” siger Bo Rygaard, direktør i Dreyers Fond, i meddelelsen.

Ejendommen "Haraldsgades Skolehus" er beliggende på Rønnegade 2 og 8 samt Lersø Parkallé 38-44 og er opført i årene 1964-1968. Den har været ejet af Dreyers Fond siden 1983 og består af 10.600 kvm kontor med tillæg af stor P-kælder, og den er primært udlejet til virksomheder inden for biotekbranchen, fremgår det.

Dreyers Fond blev repræsenteret af Advokatfirmaet Jordan Løgstrup og Red.

Parken-boss bliver næstformand i Freja Ejendomme – Bang & Olufsen-direktør træder ind i bestyrelsen

Nrep køber kontorejendom på Nørrebro for over 300 millioner 

Mere fra EjendomsWatch

CEJ-ledelse efter endnu et år med vækst: Salling-aftale bringer os op i en ny klasse

CEJ leverer for andet år i træk vækst, hvilket adm. direktør Anne Marie Oksen bl.a. tilskriver effektivisering og automatisering. I et dobbeltinterview med EjendomsWatch fortæller formand Per Hallgren desuden, at en aftale indgået med Salling Group i det forløbne år repræsenterer et skridt "op i en ny klasse" for ejendomsadministratoren.

Udlandsdansker køber sjællandsk gods med værdi af over 100 mio. kr.

Aggersvold Gods, der har været ejet af Radiometer-arvingen Johan Schrøder, er overtaget af De Forenede Ejendomsselskaber med Jørgen Troelsfeldt i spidsen. Over for EjendomsWatch uddyber bestyrelsesformanden de videre planer med ejendommen. Mægler på salget erklærer sig meget tilfreds.

Klumme: Bygge- og ejendomsbranchen er i krig med samfundet

Nybyggeri er blevet naturens værste fjende, og danskerne har under coronaen fundet ud af, at vi ikke kan undvære det grønne, mener politisk rådgiver i denne klumme. Projektudviklerne må tidligt omfavne kritikerne og skabe den nødvendige folkelige opbakning til deres byggeplaner, lyder det.

Marriott-hotel bliver en del af PFA-milliardprojekt i Nordhavn

Core Hospitality bliver operatør på det amerikanske hotellejlighedskoncept Residence Inn by Marriott, der åbner som en del af bygherren PFA's byudviklingsprojekt Nordø i københavnske Nordhavn. Hotellet med små 100 lejligheder bliver det første af sin art i Skandinavien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier