EjendomsWatch

Øget investeringslyst i 2020 kom bag på CBRE – resten af Norden gik tilbage

Udenlandske investorer førte sidste år an på fremgangsrigt dansk investeringsmarked for ejendomme, viser nye tal fra CBRE, der ligner billedet fra Red og Newsec mandag. Ifølge erhvervsmægleren oplevede de øvrige nordiske lande tilbagegang i transaktionsvolumen.

CBRE var rådgiver på sidste forårs rekordhandel med Danske Banks hovedsæde i det centrale København. | Foto: Jens Dresling

Det danske marked for ejendomsinvesteringer kom ikke bare flot ud af et år, der tegnede dystert med global pandemi og politiske boligindgreb – Danmark skiller sig også ud som det eneste af de nordiske lande, der registrerede en stigning i investeringsaktiviteten sammenlignet med 2019. Det skriver erhvervsmægleren CBRE i en analyse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier