EjendomsWatch

Aarhus-investorer køber boligprojekt syd for hovedstaden for trecifret millionbeløb

Det knap to år gamle investeringsselskab Phelix har investeret i 108 lejligheder, der skal ligge i Karlslunde Strand syd for København. Ifølge direktør med fortid hos Difko kigger man sig nu om efter flere projekter at investere i.

Phelix-direktør Carsten Lykke.

Investeringsselskabet Phelix har købt boligprojektet Strandhaven i Karlslunde Strand af Greenliving og 5E Holding. De fire bygninger på hver fire etager kommer til at rumme i alt 108 lejligheder, alle med terrasser eller altaner, og købsprisen er 237 mio. kr. Det skriver aarhusianske Phelix i en pressemeddelelse.

Lokalplanen er på plads, entreprenøren 5E Byg tager fat på byggeriet i starten af næste år, og parterne forventer, at boligerne, der kommer til at spænde fra 49 til 120 kvm, står færdige lidt over et år senere, i foråret 2022.

Direktør i Phelix Carsten Lykke udtrykker "høje forventninger til projektet" ved Køge Bugt syd for København.

”Vi har valgt at investere i netop dette projekt, da bygningerne med sin beliggenhed dør om dør med Karlslunde Stationscenter og Karlslunde Station vil være yderst attraktiv for mange. Fra Karlslunde Station tager det kun cirka 25 minutter med S-tog til Københavns centrum, hvilket gør det nemt og bekvemt for pendlere. Bygningerne opføres med flere forskellige typer lejligheder, og vil således appellere til et bredt udsnit af befolkningen," siger han i meddelelsen.

Phelix blev stiftet i foråret 2019 af en trio med erfaring fra ejendomsbranchen i form af Jesper Larsen og Hasse Larsen fra Property Partners og Carsten Lykke med fortid hos projektudbyderen Difko.

Investeringsvirksomheden har siden etableret fem investeringsselskaber under Phelix Holding, herunder Phelix A/S og Phelix Administration ApS, med en samlet volumen på over 400 mio. kr.

”Vi er kommet rigtigt fint fra land med en lille organisation, hvilket vi gerne vil fastholde. Vores primære mål er hverken et ubetinget ønske om stor vækst i selskabet eller involvering i mange projekter årligt. Tværtimod vil vi hellere udbyde 1-3 projekter om året, så vi kan fastholde et dedikeret fokus og en nærhed i det enkelte projekt. For nuværende har vi et mindre projekt i støbeskeen, og derfor er vi lige nu på udkig efter flere nye og spændende projekter," siger Carsten Lykke.

Holdingselskabet havde pr. 31. december 2019 en egenkapital på knap 1 mio. kr., mens den for Phelix A/S lå på lige over 675.000 kr.

Erfarne branchefolk etablerer ny projektudbyder

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier