EjendomsWatch

Erfarne branchefolk etablerer ny projektudbyder

Jesper Larsen og Hasse Larsen fra Property Partners samt Carsten Lykke fra Difko opretter investeringsselskab med navnet Phelix.

Carsten Lykke er nu direktør for det nye investeringsselskab Phelix.

Phelix er en ny investeringsvirksomhed, der er oprettet af folk med erfaring fra ejendomsbranchen. Folkene bag er Jesper Larsen og Hasse Larsen fra Property Partners og Carsten Lykke fra projektudbyderen Difko, som bliver direktør.

Selskabets fokus kommer primært til at være på boligejendomme, skriver Phelix i en pressemeddelelse.

Investeringsselskabet har allerede gang i to projekter, som skal sælges videre til eksterne investorer. Et i Aalborg og et i Horsens.

"Vi har valgt en særlig måde at drive investeringsvirksomhed på. Alle hos os har været i branchen i over 20 år, så Phelix A/S er bygget på vores dybe kendskab og store erfaring. Vi tror ikke på kæmpestore, urealistiske armbevægelser, men til gengæld kan folk investere hos os med ro i maven," udtaler direktør Carsten Lykke i meddelelsen.

Carsten Lykke understreger, at Phelix ikke har et mål om at igangsætte for mange projekter. I stedet skal fokus være på at vælge omhyggeligt.

"Phelix henvender sig kort sagt ikke til investoren, der søger det lynhurtige afkast og den høje risiko," udtaler Carsten Lykke.

Projektudbyderen får i lighed med sine branchekollegaer fra Blue Capital, Crescendo og Imbro hjemme i Aarhus.

Ejendomsadministrator i nyt opkøb på Fyn

Ejendomsudvikler på vej med 82 boliger i Nivå

Ejendomsudbyder sælger sig selv til en værdi af 600 mio. kr. til egne investorer 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier