EjendomsWatch

Erfarne branchefolk etablerer ny projektudbyder

Jesper Larsen og Hasse Larsen fra Property Partners samt Carsten Lykke fra Difko opretter investeringsselskab med navnet Phelix.

Carsten Lykke er nu direktør for det nye investeringsselskab Phelix.

Phelix er en ny investeringsvirksomhed, der er oprettet af folk med erfaring fra ejendomsbranchen. Folkene bag er Jesper Larsen og Hasse Larsen fra Property Partners og Carsten Lykke fra projektudbyderen Difko, som bliver direktør.

Selskabets fokus kommer primært til at være på boligejendomme, skriver Phelix i en pressemeddelelse.

Investeringsselskabet har allerede gang i to projekter, som skal sælges videre til eksterne investorer. Et i Aalborg og et i Horsens.

"Vi har valgt en særlig måde at drive investeringsvirksomhed på. Alle hos os har været i branchen i over 20 år, så Phelix A/S er bygget på vores dybe kendskab og store erfaring. Vi tror ikke på kæmpestore, urealistiske armbevægelser, men til gengæld kan folk investere hos os med ro i maven," udtaler direktør Carsten Lykke i meddelelsen.

Carsten Lykke understreger, at Phelix ikke har et mål om at igangsætte for mange projekter. I stedet skal fokus være på at vælge omhyggeligt.

"Phelix henvender sig kort sagt ikke til investoren, der søger det lynhurtige afkast og den høje risiko," udtaler Carsten Lykke.

Projektudbyderen får i lighed med sine branchekollegaer fra Blue Capital, Crescendo og Imbro hjemme i Aarhus.

Ejendomsadministrator i nyt opkøb på Fyn

Ejendomsudvikler på vej med 82 boliger i Nivå

Ejendomsudbyder sælger sig selv til en værdi af 600 mio. kr. til egne investorer 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier