EjendomsWatch

Udlandsdansker går til modangreb i retsopgør efter kuldsejlet millionhandel

Storbritanniens største ejendomsrådgiver har sagsøgt Monaco-baseret dansker og kræver 80 mio. kr. for omkostninger ved en handel, der faldt til jorden tidligere i år. Han har rejst modkrav mod selskabet, som har skjult afgørende informationer under forhandlingerne, siger han i et interview med EjendomsWatch.

John Bengt Møller var et ubeskrevet blad i den danske presse, da han i år dukkede op med planer om at opføre 500 ferieboliger ved Hjelm Bugt på Møn for 1 mia. kr. | Foto: PR-illustration / Møns Klint Feriepark

Udlandsdanskeren John Bengt Møller har levet uden for offentlighedens søgelys i årtier. Nu er han blevet centrum for en retsstrid med Storbritanniens største ejendomsrådgiver, Countrywide.

Countrywide har sagsøgt den Monaco-baserede forretningsmand for skader og omkostninger ved en fejlslagen millionhandel sidste vinter. En regning, der ifølge internationale medier løber op i mindst 10 mio. pund, svarende til godt 80 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier