EjendomsWatch

Familieselskab forsøgte at sælge omstridte ejendomme til uvidende svensk investor

RIVEGILDE I FAMILIESELSKAB: Familieejet ejendomsselskab forsøgte i 2018 at sælge to ejendomme, der var omfattet af en intern retssag. Sagsøger tog kontakt til køber, der trak sig fra handlen med en bemærkning om, at "de var nogle slemme nogen." Sælger siger til EjendomsWatch, at sagsøger bærer ansvaret for den fejlslagne handel.

En af de to industriejendomme, som GEAS forsøgte at sælge i 2018. Ejendommene er beliggende i Kirkebjerg i Brøndby, hvor lokalplanen giver mulighed for ombygning til boliger. Foto: Google

Den svenske investor Balder var på nippet til at indgå købsaftale til knap 90 mio. kr., da man opdagede, at ejendommene var omfattet af en verserende retssag i det familieejede Julius M. Goldschmidt Holding (JMGH).

Det fremgår af byrettens afgørelse i retsagen, som en gruppe minoritetsaktionærer i JMGH har anlagt mod selskabet. Gruppen beskylder ledelsen og bestyrelsen for at have brudt selskabets vedtægter i forbindelse med en redningsaktion i det nødlidende datterselskab Glostrup Erhvervsejendomme (GEAS) i 2015.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier