EjendomsWatch

Lampefamilie i nyt familieopgør: Farverig forretningsmand tredobler ejerandele i omstridt redningsaktion

RIVEGILDE I FAMILIESELSKAB: Bestyrelsesmedlem David Kaastrup-Olsen bekræfter, at han har forøget sin indflydelse i familieejet ejendomsselskab gennem en beslutning, som byretten har dømt ulovlig. Han blev landskendt for sin rolle i en af de største familiefejder i dansk erhvervsliv.

Forretningsmanden David Kaastrup-Olsen var i 90'erne involveret i et familieopgør i lampekoncernen Louis Poulsen, hvor han i dagspressen fik skylden for at blokere for et salg af virksomheden. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

En velkendt familie i dansk erhvervsliv spiller en central rolle i det drama, som udspiller sig i det famlieejede Julius M. Goldschmidt Holding (JMGH). Det kan EjendomsWatch nu fortælle i sin anden artikel om sagen.

Bestyrelsesmedlemmet David Kaastrup-Olsen endte nemlig som en af de store vindere i den – ifølge byretten – ulovlige redningsaktion, der fandt sted i JMGH og datterselskabet Glostrup Erhvervsejendomme (Geas) i 2015, og som EjendomsWatch omtalte mandag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier