EjendomsWatch

Tidligere Danica-direktør trækkes ind i familiefejde: Investerede 1 mio. kr. i omstridte ejendomme

RIVEGILDE I FAMILIESELSKAB: Peter Mering, tidligere ejendomsdirektør i Danica Pension, stod bag købet af omstridt datterselskab i familieejet ejendomskoncern, som slås indbyrdes. Han opgav frivilligt en aktiepost til 1 mio. kr. i selskabet. Han afviser over for EjendomsWatch at kommentere.

Peter Mering var formand for bestyrelsen i JMGH fra 2005 til 2007. Den post har han genindtaget i september i år. | Foto: PR / Danica Pension

En af ejendomsbranchens store profiler spiller en nøglerolle i opgøret i det familieejede Julius M. Goldschmidt Holding (JMGH), som EjendomsWatch har beskrevet i de seneste dage.

Den tidligere ejendomsdirektør og nuværende seniorrådgiver i Danica Pension, Peter Mering, var frem til 2012 ansat i JMGH, hvor han efter eget udsagn "varetog forvaltningen af JMGH og driften i JMGH's datterselskaber."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier