EjendomsWatch

Agat Ejendomme forventer endnu større underskud efter tabt retssag

Børsnoterede Agat Ejendomme sænker sine forventninger med et tocifret millonbeløb, hvilket bl.a. skyldes en tabt retssag.

Shoppingcentret Sillebroen i Frederikssund har måttet holde lukket under coronakrisen, og det rammer økonomien hos ejeren, Agat Ejendomme. | Foto: PR / Agat

Agat Ejendomme nedjusterer sine forventninger til koncernresultatet før værdireguleringer, resultat af restaktiviteter og skat.

Forventningerne sænkes med 10 mio. kr., så resultatet nu ventes at lande på mellem minus 20 og minus 30 mio. kr.

Det oplyser selskabet i en meddelelse torsdag aften.

Det sker blandt andet som følge af, at Agat Ejendomme har tabt en anlagt sag mod udviklingsselskabet Køge Kyst, der dog er blevet anket.

"Uanset sagens anke har ledelsen imidlertid besluttet nu at udgiftsføre og reservere et beløb svarende til, at koncernen ikke får medhold, og dermed udgiftsført den vurderede samlede risiko. Tabet vurderes at beløbe sig til 25-30 mio. kr., hvoraf 6 mio. kr. er betalt, mens restbeløbet betales løbende frem til 2028," skriver Agat Ejendomme.

Agat Ejendomme styrer uden om nedskrivning af butikscentre

Fratrådt ejendomsdirektør bliver rådgiver for tysk mægler i Danmark

Agat Ejendomme styrer mod underskud i år

Børsnoteret ejendomsselskab lægger spekulative projekter på køl 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier