EjendomsWatch

Diskrete investorer bag rekordopkøb: "De har intet behov for at flashe noget som helst"

I en af de største handler nogensinde i Slagelse har pensionskasse for nylig solgt til "ukendt køber". EjendomsWatch kan dog røbe, at køber er en ny ejendomsfond med plads til "hr. og fru Danmark". Ifølge bestyrelsesformand er flere opkøb i provinsen på vej fra fonden, der skal give et årligt afkast på otte-ti pct.

Hellig Anders Park, som bebyggelsen i Slagelse hedder. Den blev udbudt til 185 mio. kr., og ifølge mægleren Nordicals var handlen en af de største nogensinde i byen. | Foto: PR / Nordicals

Man kan ikke anklage investorerne bag købet af 123 TDC Pensionskasse-lejligheder i Slagelse for at have store armbevægelser.

Lejlighederne i bebyggelsen Hellig Anders Park er netop blev solgt, efter de blev udbudt til 185 mio. kr., og ifølge mægleren, Nordicals, hører handlen til de største nogensinde i den vestsjællandske by.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier