EjendomsWatch

Medie: Ejer af Koncenton bejler til kapitalfonde om medejerskab

Kapitalforvalteren Obton, der har udbyderen af ejendomsprojekter Koncenton under sine vinger, er i fremskredne forhandlinger med flere kapitalfonde om at blive medejer, skriver mediet Insidebusiness.

"Det er gået op for mange, at man i det nuværende lavrentemiljø er nødt til at have andre aktiver i porteføljen, så man ikke udelukkende satser på aktiemarkedet. Derfor er der mange, der kigger i vores retning,” siger Oliver Peters, formand for Obton, der ejer Koncenton. Foto: PR / Koncenton

Aarhusianske Koncenton, der udbyder ejendomsprojekter til formuende privatpersoner og halvprofessionelle investorer, kan få en kapitalfond med i ejerkredsen.

I hvert fald skriver mediet Insidebusiness, at moderselskabet Obton, der også står bag solcelle- og vindmølleparker, er i fremskredne forhandlinger med en række kapitalfonde anført af FSN Capital om at købe lige under halvdelen af virksomheden.

Obton-formand Oliver Peters ønsker ifølge artiklen ikke at udtale sig om eventuelle forhandlinger, men siger:

"Det er gået op for mange, at man i det nuværende lavrentemiljø er nødt til at have andre aktiver i porteføljen, så man ikke udelukkende satser på aktiemarkedet. Derfor er der mange, der kigger i vores retning."

Som tidligere beskrevet af EjendomsWatch, har Koncenton været blandt de mest opkøbsivrige investorer af især boligprojekter herhjemme de senere år.

Red-analyse: Heimstaden og Koncenton dominerer markedet for studieboliger

Koncenton får midtjysk mægler som udlejningschef

Koncenton tøver med at investere i København: "Jeg er bekymret for de kommende år"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier