EjendomsWatch

Topdanmark-ejendom får it-firma som ny lejer

1700 kvm kontorareal i Vibenshuset på Østerbro i København har med bistand fra Lintrup & Norgart fundet ny anvendelse for it-firma, som rykker ind til nytår.

Foto: PR.

Den Topdanmark-ejede flerbrugerejendom Vibenshuset på Østerbro, der tidligere rummede Galle & Jensens chokoladefabrik, har fået endnu et lejemål udlejet, da it-firmaet Dalux til nytår flytter ind på 1700 kvm. Det meddeler mægleren på opgaven, Lintrup & Norgart.

I alt rummer komplekset, der ligger 100 meter fra Vibenshus Runddel Metrostation, 23.000 kvm, hvor i alt 25 virksomheder med tilsammen 900 ansatte har deres daglige gang.

”I en tid med corona oplever vi fortsat stor efterspørgsel på kontorer, da nogle virksomheder vokser, mens andre nedskalerer. Særlig Østerbro er efterspurgt, og vi mangler især mindre kontorlokaler til udlejning," siger Stig Lintrup, partner og adm. direktør i Lintrup & Norgart i meddelelsen.

Årsagen til, at Dalux flytter en enkelt kilometer fra Nørrebro til Vibenshus Runddel, er flere års kraftig vækst og udsigt til fortsat fremgang, lyder det:

”Vi er vokset ud af vores lokaler. På fem år er vi gået fra 10 til 145 ansatte, og omkring 110 sidder i København. Dén vækstrejse vil vi gerne fortsætte, og vi kan vokse i et flerbrugerhus, fordi vi gradvis kan få større lokaler uden at skulle flytte igen,” siger Torben Dalgaard, som er adm. direktør og ejer Dalux sammen med sin bror.

Mægler kan snart melde Galleri K fuldt udlejet

Fratrådt ejendomsdirektør bliver rådgiver for tysk mægler i Danmark

Topdanmark-direktør tror på comeback til lejeboliger efter coronakrisen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier