EjendomsWatch

Fyringer og fratrædelser på chefniveau præger ATP Ejendomme

På 16 måneder har mindst ni chefer forladt ATP's ejendomsforretning, mens yderligere to er på vej væk. Interne kilder fortæller til EjendomsWatch, at baggrunden for flere af afgangene er utilfredshed med adm. direktør Martin Vang Hansen og hans ledelsesstil. Selv nedtoner han medarbejderafgangen og peger på, at organisationen er blevet større. (Opdateret)

Martin Vang Hansen kom i 2018 til ATP Ejendomme uden erfaring fra ejendomsbranchen. | Foto: PR / ATP

Der har været kø ved udgangen hos ATP Ejendomme på Gothersgade i København det seneste års tid. Her har en række personer med stjerner på skuldrene forladt virksomheden, der har ejendomme for tæt på 60 mia. kr. og tæller godt 100 ansatte.

Siden april 2019 har mindst ni personer med cheftitler sagt farvel, og ifølge EjendomsWatchs oplysninger er yderligere to på vej væk. Blandt dem er underdirektør Lars Gøtke, der stoppede i juli efter tre år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier