EjendomsWatch

ATP-direktør om nyt luksushotel i København: I 2021 er verden normaliseret

Det kommende hotel i Ørkenfortet på Christianshavn skal drives af spanske NH Hotel Group de kommende 20 til 30 år og vil skabe en omsætning på op mod en halv milliard for turistbranchen i hovedstaden. Det forudser adm. direktør i ATP Ejendomme Martin Vang Hansen overfor EjendomsWatch på dagen, hvor ny operatør blev meldt ud.

"Vi har en tro på, at det som langsigtet investor bliver profitabelt for os at være en del af hotelmarkedet," siger Martin Vang Hansen, adm. direktør i ATP Ejendomme. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Op mod en halv milliard. Så meget vil omsætningen inden for turisme stige i hovedstaden, når hotellet på den tidligere B&W-grund på Strandgade 7 er klar til at tage imod logerende i september 2021. Det fortæller adm. direktør hos den nuværende ejer, ATP Ejendomme, Martin Vang Hansen til EjendomsWatch efter at navnet på den nye operatør blev meldt ud tirsdag morgen.

Planen var helt frem til november 2019, at hotellet skulle drives under Hilton-brandet, men efter bruddet med samarbejdspartneren BC Hospitality Group (BCHG) og en ny budrunde, der inkluderede 15 danske såvel som internationale operatører, faldt valget på spanske NH Hotel Group, der for første gang træder ind på det danske marked.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier