EjendomsWatch

Hotelmilliardær lægger vækststrategi i København på hylden

"Vi kommer definitivt ikke til at ekspandere mere i København, før vi ser, hvordan verden ser ud," lyder det fra den norske hotelejer Petter Stordalen, der er blevet ramt hårdt af coronakrisen.

Den norske hotelmilliardær Petter Stordalen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Den norske hotelmilliardær Petter Stordalen, der har fået en syngende økonomisk lussing af coronakrisen, lægger nu aggressiv vækststrategi i København på hylden, skriver Børsen.

"Nu skal vi passe på de hoteller, vi har, og åbne dem, der er ved at blive bygget. Vi kommer definitivt ikke til at ekspandere mere i København, før vi ser, hvordan verden ser ud," siger Petter Stordalen til avisen.

Den nordiske hotelkonge har tidligere fortalt, at han ville erobre det københavnske hotelmarked og sætte sig på 20 pct. af markedet, men den plan er altså skrinlagt for nu. I København ejer Stordalen i forvejen hotellerne Villa Copenhagen, Skt. Petri, Clarion Hotel i lufthavnen og Comfort Hotel på Vesterbro.

Coronakrisen har generelt ramt landets hoteller hårdt, og Petter Stordalen, hvis forretningsimperium blandt andet også omfatter rejseselskaber, tilføjer, at de sorte tal på bundlinjen først vender tilbage i 2022.

Hotelfamilie må styrke sin likviditet "væsentligt" for at kunne fortsætte driften 

Norsk hotelkæde sælger sommerpakker og klippekort til 17 mio. kr.

Hotelejer tegnede pandemiforsikring før krise: Nu står han til milliardudbetaling

Hotelinvestoren Peter Stordalen: Jeg kan ikke redde mit imperium alene

45 procent af landets hoteller føler sig truet på livet

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Thylander på udsalg, to nye Nrep-fonde og en vigtig aftale for Deas var blandt nyhederne i ejendomsbranchen i den forløbne uge, der også bød på interview med MT Højgaard, Nordicom og DSB, mens Gefion Group mødte skarp kritik fra entreprenør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier