EjendomsWatch

Koncenton køber rækkehuse ved Vejle for et trecifret millionbeløb

Koncenton køber 154 rækkehuse ved Vejle af byggefirmaet Milton Huse. Planen er at første etape står klar næste forår.

De 154 rækkehuse køber Koncenton af byggefirmaet Milton Huse, der både har designet husene og har totalentreprisen. Foto: LB Consult

Det aarhusianske investeringsselskab Koncenton har endnu engang været på opkøb, denne gang 154 endnu ikke opførte rækkehuse i Vinding i den sydøstlige del af Vejle, oplyser Koncenton. Selskabet fortæller til EjendomsWatch, at der er tale om en trecifret millioninvestering.

De 154 rækkehuse køber Koncenton af det familieejede byggefirma Milton Huse, der både har designet husene og har totalentreprisen. Byggeriet foregår i tre etaper, og går alt efter planen er de første huse klar til indflytningen i foråret 2021, mens de sidste er klar i foråret 2022. Der er tale om huse i flere forskellige størrelser, og Koncenton bliver samlet set indehaver af 15.370 kvm.

Det er tredje gang, Koncenton investerer i boliger omkring Vejle.

"Vi har at gøre med et meget attraktivt område, hvor befolkningsantallet stiger, og erhvervslivet udvider. Derfor betragter vi Vejle som et oplagt sted at bygge boliger, og vi glæder os til at udvide aktiviteterne i området," forklarer Peter K. Jørgensen, der er investeringsdirektør i Koncenton.

LB Consult har rådgivet Koncenton i forbindelse med købet.

Koncenton vil tiltrække investorer med adgangsbillet på blot 10.000 kr.

Koncenton henter økonomichef hos Deloitte

Projektudbydere melder igen om travlhed

Erhvervsmægler opruster inden for rådgivning af købere

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier